The Facts

Location: Irvine, CA, USA
Size: 14 Acres
Partners: Interior Architects
Client: Bixby Land Co.
Budget: N/A
Completed: In Progress

About the Project

landLAB collaborated with Interior Architects on Bixby Land Development refresh of an existing building/corporate campus in Irvine  California. The goal of the proposal is to revitalize and activate un-programmed and unused spaces and update the landscape that consists mainly of unsuitable open lawn areas and with a sustainable and low maintenance landscape and outdoor amenities and spaces. The project creates indoor/outdoor amenities including sunken courtyards, outdoor fitness center with lap pool, updated building entries.  The project incorporates on site stormwater, and low water use plantings, combined with a mix of outdoor spaces and program making this a unique corporate campus in Orange County.

Site Plan

North East Plan Enlargement

South East Plan Enlargement

South West Plan Enlargement

North West Plan Enlargement